The difference between who you are and who you want to be…..is what you do!
On behalf of the teachers and staff at SHS welcome to the 2015 – 2016 school year! We are looking forward to an amazing year of learning and growing.
School starts Tuesday, September 1, 2015. All students should report to advisory at the start of the day. We will run a modified schedule on the first day so students can meet all of their teachers. Please check the website http://ow.ly/RfxXN for additional opening week information.
Freshmen Orientation will take place on Monday, August 31st from 6-8:30 pm. This is a mandatory orientation. All freshmen and at least one parent are required to attend. Please report to cafeteria to receive your welcome folder and then proceed to the auditorium.
Our athletic teams have started practicing and a few teams have games this week. If you are interested in joining a team please contact the coach or our athletic director this week. Schedules may be found on www.riil.org.
Student pictures will take place on Friday, September 4th.
No school on Monday, September 7th for Labor Day!
Our first week is going to be a warm one. Please bring a bottle of water and follow the dress code.
Looking forward to a great year. If you have any questions or concerns please do not hesitate to contact me or my staff.
Schedule for week one
Schedule for Tuesday, September 1, 2015
Advisory 7:30-7:45 Advisory (Attendance, Schedules)
Assembly 7:45-8:30 All school – Auditorium
D1 A 8:40-9:05 (25 min)
D1 B 9:09-9:34 (25 min)
D1 C 9:38-10:03 (25 min)
D1 D 10:07-10:32 (25 min)
D1 E 10:36-10:56 (20 min)
9th grade — A Lunch
10th grade –B Lunch
11th grade — C lunch
12th grade — D lunch
Advisors are to report to their respective rooms
Senior Assembly During A Lunch
Freshman Mentoring during B Lunch Only
Sophomore Assembly during C lunch
Distribution and completion of all appropriate forms
Review Emergency Operations Plan (EOP)
Student Handbook Review
D2 F 12:50-1:15 (25 min)
D2 G 1:19-1:45 (24 min)
Schedule for Wednesday, September 2, 2015
Advisory 7:30-7:45 Advisory (Attendance, Check In, Schedules)
D1 A 7:49-8:44 (55 min) (Junior Class Mtg 7:45-8:15 – Auditorium)
D1 B 8:48-9:43 (55 min) (Freshmen Class Mtg 9:00-9:30 – Auditorium)
D1 C 9:47-10:52 (60 min)
D1 D 10:56-12:46 (Regular 4 lunch schedule)
D1 E 12:49-1:45 (56 min)
CPT 1:45-2:45 (56 min) (All staff report to library)
Schedule for Thursday, September 3, 2015
D2 F 7:30 – 8:24
D2 G 8:28 – 9:21
Advisory 9:25 – 9:55 (Freshmen Mentoring will occur)
D2 A 9:59 – 10:52
D2 B 10:56 – 12:45 (Regular 4 lunch schedule)
D2 C 12:49 – 1:45
Faculty Mtg. 2:00 – 3:00 (All staff report to library)
Friday, September 4, 2015 will be a Day 3!
D E F G A
Student picture day